X

Debati/ 30 Qershori, zyrtarisht në diktaturë? Video të rralla nga votimi në diktaturë – 27.06.2019


More in EMISIONE
Koço Kokëdhima: Rama manjak për pushtet dhe para – “Të Paekspozuarit” (20.06.2019)

https://www.youtube.com/watch?v=aQULY_Ub3NE

Close