X

Koço Kokëdhima: Rama manjak për pushtet dhe para – “Të Paekspozuarit” (20.06.2019)

More in VIDEO
Debati, Edi Rama drejt grushtit të shtetit? – “Të Paekspozuarit” nga Ylli Rakipi – 13.06.2019

Close