X

Koço Kokëdhima: Rama manjak për pushtet dhe para – “Të Paekspozuarit” (20.06.2019)


More in EMISIONE
Rilindja, organizata kriminale që po na çon në luftë – “Të Paekspozuarit” (20.06.2019)

https://www.youtube.com/watch?v=bDhmPZrkQtY

Close