X

Urdhër i prerë i ambasadave perëndimore: Ruani veten dhe fëmijët nga Erion Veliaj!


-Duke filluar nga ora 09:00 am, deri në orën 23:59pm, ju lutemi ruani veten, fëmijët dhe të gjithë gjënë e gjallë, qen, mace, zogj apo kafshë të tjera shtëpiake, nga Erion Veliaj.

Kështu fillon thirrja urgjente, e të gjithë ambasadave perëndimore dhe asaj të Amerikës, të akredituara në Tiranë dhe në të gjithë Ballkanin.

-Për t’u ruajtur nga ky neandertal (specie përpara homosapiensit), ju qytetarë të vendeve tona, duhet të merrni urgjent  masat e rëndësishme, si më poshtë:

1 – Mbani mbyllur dhe bllokoni të gjithë kanalet e panumërta televizive, me drejtim gjeneralist, por mbi të gjitha ata me drejtim informativ, që transmetojnë në Shqipëri, por edhe në rajon!

2 – Ju që keni vendosur të vizitoni Shqipërinë këto ditë, ndaloni vizitat, për një kohë të pacaktuar!

3 – Ju qytetarë të vendeve tona, që ju ra halli të jeni në këtë vend këto ditë, ju lutemi paraqituni pranë përfaqësive tona diplomatike dhe informohuni për vendet ku do të kalojë dhe predikojë Erion Veliaj këto ditë. Jeni të lutur të qëndroni 2 kilometra larg këtij personi, ku nuk bie erë dhe ku zëri dhe kuptimi i fjalëve të Erion Veliajt, e ka të pamundur të mbërrijë.

4 – Nëse jeni në një ambjent publik, përshembull, në kafene dhe në ekran shfaqet Erion Veliaj, futni dy gishtat e njërës dorë në gojë dhe nxirrni çfarë keni në bark, sepse po gëlltitët edhe fjalët e këtij neandertali, virusi që ju kap është fatal për trurin.

5 – Në mënyrë masive, taposni dhe mbani të izoluar veshët, të paktën deri në 30 Qershor.

– Fundi i komunikimit.

/TPZ.al/ Tej e këtej/

* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/
More in TEJ E KETEJ
Ja si i pret populli gjirokastrit, përgjimet e BILD për hajdutët e Rilindjes (video)

Video që do të ndiqni më poshtë, nuk ka nevojë për asnjë koment. Ajo çka do të shihni aty, është...

Close