X

Bamir Topi rrëfen librin dhe arsyen përse bashkëjetoi 20 vjet me Berishën – (30.05.2019)


More in EMISIONE
Grabitje të hapura, grabitje sekrete – “Te Paekspozuarit” (30.05.2019) – Pjesa 1

https://www.youtube.com/watch?v=VD330kxKFnQ&t=3s

Close