X

Debat i ashpër, 30 qershori, zgjidhje apo përplasje? – “Te Paekspozuarit” – 24.05.2019

More in EMISIONE
Deputeti i ri, kryetari i pensionistëve: Edi Rama hajdut i madh dhe kavalier! – (16.05.2019) – Pj.2

https://www.youtube.com/watch?v=gAcnjDMzkkM

Close