X

Deputeti i ri, kryetari i pensionistëve: Edi Rama hajdut i madh dhe kavalier! – (16.05.2019) – Pj.2

More in VIDEO
A do ta shpëtojë Basha regjimin e Ramës? – “Të Paekspozuarit” (16.05.2019) – Pjesa 1

Close