X

FOTO sa mijëra fjalë, në ambasadën gjermane në Tiranë po mbahet radhë si në vitet ’90. Shqiptarët duan të largohen


Në ambasadat e vendeve perëndimore në Tiranë ka ende radhë pritje njësoj së në vitit ’90. Shqiptarët po ikin nga sytë këmbët për shkak të mungesës së shpresës, keqqeverisjes dhe korrupsionit. Fotot që shihni më poshtë janë shkrepur sot pranë ambasadës gjermane në Tiranë. Dhjetra të rinj po presin në radhë për viza pune drejt Gjermanisë. Është pak a shumë e njëjta situatë cdo ditë. 5 vitet e fundit është rritur numri i atyre që janë larguar nga vendi. Të gjitha sontazhet e organizatave vendase dhe të huaja kanë nxjerrë se në masë të madhe shqiptarët duan të largohen në emigracion për një jetët më të mirë.

More in AKTUALITET, LAJME
Zgjedhjet lokale/ Ja kandidatët socialistë që janë dënuar(Emrat)

Një ditë më parë kryeministri Edi Rama vlerësoi kandidatët socialistë për zgjedhjet lokale të 30 qershorit, nëse do të mbahen,...

Close