X

Disa zona në Tiranë do të mbeten pa energji për 8 orë gjatë së premtes


Disa zona në Tiranë do të mbeten pa energji pjesën më të madhe të ditës së premte.

Kompania OSHE bën me dije se stakimi i energjisë do të bëhet nga ora 08:00 e mëngjesit deri në orën 16:00 të datës 17 maj.

Më konkretisht, OSHE bën me dije se do të mbeten pa energji zonat: Pallati i Sportit “Asllan Rusi”, pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi, rruga “Artan Lenja”, pranë ish-fushës se Aviacionit, Lapraka, rrugët “Pandi Dardha”, “Mati Logoreci”, “Vangjel Noti” dhe zona rreth Spitalit Ushtarak

More in AKTUALITET, LAJME
FOTO sa mijëra fjalë, në ambasadën gjermane në Tiranë po mbahet radhë si në vitet ’90. Shqiptarët duan të largohen

Në ambasadat e vendeve perëndimore në Tiranë ka ende radhë pritje njësoj së në vitit ’90. Shqiptarët po ikin nga...

Close