X

Të gjithë përdoruesit e Instagram të ‘trishtuar’, Instastory jashtë funksionit


Për Instagram mesa duket nuk paskan fund problemet. Aplikacioni ditët e fundit ka pasur probleme me ripërditësimin e fotove dhe videove.

Këtë herë aplikacioni ka qenë jashtë funksionit dhe përdoruesit nuk kanë mundur të përditësonin fotot apo videot në Instastory. Ashtu siç ka ndodhur gjithmonë, përdoruesit janë ankuar në Twitter për mosfunksionimin e Instagram-it.

Kohët e fundit rrjetet sociale janë përballuar me shumë probleme në përditësimin e të dhënave dhe përdoruesit kanë mbetur shumë të pakënaqur. Një zgjedhje mes rrjeteve sociale më shumë të përdorshme, Twitter mbetet i preferuari, edhe pse Instagram ka më tepër përdorues, problemet janë të shpeshta.

More in Magazine
Dalin detaje shokuese për Elvis Presley: Ishte pedofil kishte të dashura deri në moshën 14-vjeçare

“Elvis Presley ishte pedofil dhe kishte të dashura deri në moshën 14-vjeçare” është pohuar në një libër që flet për...

Close