X

Opozita, Berlini, Edi Rama – “Të paekspozuarit” (02.05.2019) (Pjesa 1)

More in EMISIONE
Revolta dhe Opozita e Opozitës – “Të Paekspozuarit”

https://www.youtube.com/watch?v=xSwnt2Mkjb8

Close