X

Opozita, Berlini, Edi Rama – “Të paekspozuarit” (02.05.2019) (Pjesa 1)

More in VIDEO
Revolta dhe Opozita e Opozitës – “Të Paekspozuarit” (25.04.2019) – Pj.1

Close