Akuza e rëndë/ Mynyr Koni: Si më shantazhoi Dhori Kule në bashkëpunim me mazhorancën

Rektori i Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni, ka qenë i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku ka rrëfyer arsyet përse është pezulluar nga Ministria e Arsimit. Sipas Konit, lufta ndaj tij ka nisur që në vitin 2017 dhe pas saj qëndron grupi i ish rektorit, Dhori Kule në bashkëpunim me mazhorancën. “Lufta e dekanëve që u shprehën në mbështetje të … Continue reading Akuza e rëndë/ Mynyr Koni: Si më shantazhoi Dhori Kule në bashkëpunim me mazhorancën