Rëndë adoleshenti që aksidentoi gazetarja Mira Kazhani. Berisha nxjerr emrin dhe fotot e 17-vjeçarit në spital

Në një status në Facebook,  ish-kryeministri Berisha ka denoncuar përpjekjet e policisë dhe shtetit për të fshehur aksidentimin me makinë të një 17-vjeçari nga gazetarja Mira Kazhani. Berisha thotë se identiteti i tij u mbajt i fshehur për një javë nga familjarët, të cilët nuk dinin asgjë për fatin e tij. “Të premten që kaloi ata bënë denoncimin në narkopolici … Continue reading Rëndë adoleshenti që aksidentoi gazetarja Mira Kazhani. Berisha nxjerr emrin dhe fotot e 17-vjeçarit në spital