X

Mega grabitja dhe rënia e shtetit – “Të paekspozuarit” nga Ylli Rakipi – 11 prill, 2019 – Pjesa 1

More in EMISIONE
Opozita drejt asgjësimit, apo përmbysjes së sistemit? Debat mes analistëve (04.04.2019)

https://www.youtube.com/watch?v=YzisDQnkzuI

Close