X

Kokëdhima: Unë, kandidat për Bashkinë e Tiranës – “Të paekspozuarit” – 11 prill, 2019 – Pjesa 2

More in EMISIONE
Mega grabitja dhe rënia e shtetit – “Të paekspozuarit” nga Ylli Rakipi – 11 prill, 2019 – Pjesa 1

https://www.youtube.com/watch?v=PKdJOuCXOzo

Close