X

Opozita drejt asgjësimit, apo përmbysjes së sistemit? Debat mes analistëve “Të Paekspozuarit” (04.04.2019)

More in VIDEO
Kongresi i PS-së, fasadë dhe kulla – “Të paekspozuarit” – 27.03.2019 Pjesa e parë

Close