X

Opozita drejt asgjësimit, apo përmbysjes së sistemit? Debat mes analistëve (04.04.2019)

More in EMISIONE
Alarm, vrasje dhe ekzekutime me pagesë? – “Të paekspozuarit” – 27.03.2019

https://www.youtube.com/watch?v=Xpvwo-UDnL0

Close