X

Kongresi i PS-së, fasadë dhe kulla – “Të paekspozuarit” – 27.03.2019

More in EMISIONE
“Shkëlzen Berisha rrëfen gjyqin dhe Gërdecin” – “Të paekspozuarit” (21.03.2019) Pj.2

https://www.youtube.com/watch?v=rmOZc3zoIT4&t=1722s

Close