X

Kongresi i PS-së, fasadë dhe kulla – “Të paekspozuarit” – 27.03.2019 Pjesa e parë

* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/
More in VIDEO
Alarm, vrasje dhe ekzekutime me pagesë? – “Të paekspozuarit” – 27.03.2019

Close