X

Alarm, vrasje dhe ekzekutime me pagesë? – “Të paekspozuarit” – 27.03.2019

* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/
More in EMISIONE
Kongresi i PS-së, fasadë dhe kulla – “Të paekspozuarit” – 27.03.2019

https://www.youtube.com/watch?v=JoFbnloPcUc&t=2s

Close