X

Rrjedh përfundimisht Edi Rama (video)

Çmenduria, apo rrjedhja, siç thuhet në gjuhën e popullit, ka disa shkallë. Në të kaluarën, në spitalet e të marrëve, klasifikimi i tyre bëhej me kate.
Në çmendinën e Elbasanit përshembull, në katin e parë vendoseshin më pak të çmendurit, në të dytin, ata që ishin çmendur pak më shumë, e kështu me rradhë, deri në katin e pestë.

Po të ishte çmendur Edi Rama, në atë kohë, nuk do ta pranonin në asnjë kat, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në botë, sepse e ka kaluar çdo limit të marrëzisë. Nuk ka kat, ta mbajë rrjedhjen e Edi Ramës.

/TPZ.al/ Tej e këtej/ 

Për t’u bindur, ndiqni videon e mëposhtme:

 

 

* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/
More in TEJ E KETEJ
Avokat Ngjela: Të gjithë me kuaj dhe gomerë, drejt Tiranës (video)

Nuk do ta besoni, por avokati i shquar dhe shumë i ditur, Spartak Ngjela, tetë vjet më parë, ka qenë...

Close