X

Edi Rama ndërton opozitën e re, debat mes analistëve – “Të paekspozuarit” – 7 mars, 2019

More in EMISIONE
Ndërkombëtarët dhe radikalizimi i opozitës, debat mes Kryemadhit dhe analistëve – (28.02.2019)

https://www.youtube.com/watch?v=H8R8p3eKXAs

Close