X

Ndërkombëtarët dhe radikalizimi i opozitës, debat mes Kryemadhit dhe analistëve – (28.02.2019)

More in EMISIONE
Opozita, tani jashtë sistemit. Debat i fortë mes analistëve – “Të Paekspozuarit” (21.02.2019)

https://www.youtube.com/watch?v=EaXbN_8Mzfg

Close