X

“Rama – Meta, lufta e fundit” – “Të Paekspozuarit” (17.01.2019)

More in EMISIONE
“Aferat dhe studentët që vranë Qeverinë” – “Të Paekspozuarit” (27.12.2018)

https://www.youtube.com/watch?v=oKpnIR5yPgk

Close