X

APA: Dënojmë ashpër kërcënimet dhe dhunën ndaj studentëve

Asambleja e Personelit Akademik në Fakultetin e Drejtësisë, me anë të një deklarate për mediat bën të ditur se mbështesin protestën e studentëve dhe dënojnë çdo akt dhune dhe kërcënim ndaj tyre.

Në deklaratën e tyre ata kërkojnë rishikimin e të gjitha VKM-ve të cilat cenojnë autonominë Universitare.

Ja deklarata e Asamblesë së Personelit Akademik:

More in AKTUALITET, LAJME
Aksidentohet për vdekje në punë 42-vjeçari, e zunë poshtë pllakat e mermerit

Një punëtor ka humbur jetën në Elbasan. Punëtori i një firme që merrej me shitje dhe prodhim mermeri ka humbur...

Close