X

Balili dhe Bilbili!

Nga Flamur Vezaj

Çudirat vazhdojnë, tjetri dorëzohet e Policia e quan suksese arrestimin!

Për 2 vite e 8 muaj nuk u arrestua nga Policia!

U ndryshuan 3 ministra dhe ai nuk u arrestua!

U ndryshuan 2 Drejtor te Pergjithshem te Policise se Shtetit, ai nuk u arrestua!

U ndryshuan 3 drejor te Policise se Qarkut, ai nuk u arrestua!

U ndryshuan 5 shefa Komisariatesh e shefa te postave te policise, ai nuk u arrestua!

U ndryshuan shume shefa krimesh, ai nuk u arrestua!

U kryen 16 operacione per arrestimin e tij, ai nuk u arrestua!

#Ne fund vendosi te dorezohet te Drejtori i Pergjithshem i Policise Ardi Veliu me nderhyrjen e nipit te tij, qe mban detyren e Kryetarit te Bashkise se Delvines!

#Pse tani ky dorezim!???

#U dorezua se erdhi dosja e plote nga Greqia!

#U dorezua se me nderhyrjen e familjareve dhe avokatit mbrojtes, beri marrveshje me Prokurorin e Krimeve te Renda qe prona “Santa Quaranta” do i hiqet sekuestroja dhe do te lihet e lire me arsyetimin se eshte e vellezerve!

#U dorezua se do te denohet me 7 vjet burg dhe do qendroj ne qeli maksimumi 5 vite burg!

#Se_mos_e_perdorin_me_dashuri_e_qetesi#

#kush_e_ka_radhen#

More in BLOG, LAJME
Ministra të qeshur e të zymtë, veshje firmato e makina luksoze, çfarë nuk u pa sot në sesionin e ri të Kuvendit (FOTO)

Në seancën e sotme të jashtëzakonshme Kuvendi ka miratuar dekretet e presidentit për shkarkimin e ministrave të vjetër dhe emërimin...

Close