Video/ Kur Edi Rama kërkonte votat e shqiptarëve për të çuar tepsinë për skrap

Zëri i Amerikës ka publikuar ditën e sotme, një investigim tronditës, që dëshmon se si deputetë të Partisë Socialiste dhe zyrtarë të kabinetit të kryeministrit, kanë përdorur influencën mbi ish drejtorin e burgjeve, Arben Çuko, për të punësuar apo transferuar punonjës nëpër burgje. Ky investigim, merr një domethënie të posaçme, sepse kryeministri Rama, në fushatën elektorale të vitit 2017, e … Continue reading Video/ Kur Edi Rama kërkonte votat e shqiptarëve për të çuar tepsinë për skrap