X

Studentët e Inxhinierisë dhe Arkitekturës: Do të ngujohemi ashtu si fakultetet e tjera

Studentët e Fakultetit të Inxhinierisë dhe ata të Arkitekturës dhe Urbanistikës në Universitetin Politeknik kanë vendosur të ngujohen në mënyrë paqësore në Fakultet.

Ne jemi në Fakultet dhe do të rrimë deri në fundjavë tek korridori i fakultetit.

Ne do të ngujohemi ashtu si fakultetet e tjera,” tha një student.

More in AKTUALITET, LAJME
“Kontrolli mbi median”, Walter Glos: Rama të tërheq 2 projektligjet, cenojnë lirinë e medias

Presidenti i Fondacionit KAS për Shqipërinë, Walter Glos në një tryezë të organizuar për lirinë e medias, ka deklaruar se...

Close