X

Rama-studentëve: Djali im nuk kapi Universitet se s’kishte mik

Në prezantimin e platformës së punësimit të studentëve ekselentë, kryeministri Edi Rama tha se ka ikur koha kur në Universitet futeshin pa meritë.

Kreu i qeverisë tha se edhe sikur të jetë djali i tij, nëse nuk ka rezultatet e duhura, nuk mund të fitojë shkollën para një studenti më të mirë.

Këtu ai tregoi dhe një detaj për djalin e tij Gregori. “Ai djali im i vërteti s’kapi Universitet se s’kishte mik, dhe bëri 1 vit punë,” tha Rama.

“Nuk ka më si e ke emrin, kush je. Por shihen rezultatet se gara është e pastër. Vërtet arsimi i lartë ka shumë probleme, edhe Shqipëria ka probleme por nuk mund ta krahasojmë me 5 vite më përpara.

Këtu kemi shumë për të bërë. Ju shkonte në mend dita që në universitet të hyhej sipas radhës së meritës. Edhe një djalë në Tepelenë nëse i ka notat më të mira,” u shpreh Rama.

More in AKTUALITET, LAJME
Studentët përballë policisë, ngrenë barrikada për të mbajtur të mbyllura dyert e fakulteteve

Që prej mesnatës, policia ka ndërhyrë në auditoret e Fakulteteve të Tiranës, duke u ndeshur me studentët në përpjekje për...

Close