X

“Rama –Thaçi, plan B për Kosovën”, “Të Paekspozuarit” (29.11.2018)

More in EMISIONE
“Protesta, Rama sulmon dhe poshtëron popullin”, “Të Paekspozuarit” (22.11.2018)

https://www.youtube.com/watch?v=J99gLkCu_Uo&t=4s

Close