X

“Protesta, Rama sulmon dhe poshtëron popullin”, “Të Paekspozuarit” (22.11.2018)

More in EMISIONE
“Rrugët e florinjta të Edi Ramës” – “Të Paekspozuarit” (15.11.2018)

https://www.youtube.com/watch?v=fCA7uw-5Uow&t=4050s

Close