X

Dolën për gjueti, i ati vret aksidentalisht të birin në Rusi

Shënjestër e mirë, por gjueti e gabuar. Një gjuetar nga Rusia qëlloi për vdekje djalin e tij 18-vjeçar, të cilin e ngatërroi me një dre.

Në një pyll të mbuluar nga dëbora, prej larg ai mendoi se pa një dre dhe e shënjestroi armën drejt tij. Iu afrua për të parë nëse kishte qëlluar ndonjë kashtë dhe u trondit kur pa të shtrirë djalin e tij.

18-vjeçari ndërroi menjëherë jetë. Babai është dërguar në burg për vrasjen për shkak të neglizhencës dhe mund të dënohen me të paktën 2 vite burg.

More in BOTA, LAJME
Pas datës 20 janar pritet normalizimi i kursit të këmbimit të euros

Euro ka vijuar rritjen e shpejtë edhe gjatë ditës së sotme. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro...

Close