X

“Aferat dhe studentët që vranë Qeverinë” – “Të Paekspozuarit” (27.12.2018)

* Për më shume bashkohuni në grupin tonë: https://www.facebook.com/groups/tpz.al/
More in EMISIONE
“Edi Rama, si Adil Çarçani”, “Te paekspozuarit” (20.12.2018)

https://www.youtube.com/watch?v=20mZXNRv8tc&t=1431s

Close