X

Konkurs/ Gjeni çfarë lënde ka konsumuar diarreja Edi Rama?

Konkurs/ Çfarë lënde ka konsumuar diarreja Edi Rama, në momentin kur ka regjistruar këtë video?
Presim përgjigje sa më të detajuara nga lexuesit.

VIDEO: 

More in TEJ E KETEJ
Zbulohet letra/ Veliaj kundër Ramës për negociatat me BE

I dashur Edi! Me përunjësinë që ti e di se më karakterizon dhe me admirimin e pakufishëm për ty, po...

Close