“Të Paekspozuarit” publikon dokumentin “bombë”, biseda mes Vangjush Dakos dhe Altin Avdylit

Emisioni “Të Paekspozuarit” ka arritur të zbulojë , bisedat që zhvillon kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako me pjestarë të bandës së Avdylajve pak ditë para dhe pas zgjedhjeve të 25 qershorit 2017. Në emisionin e Ylli Rakipit janë treguar dy nga mbi 20 bisedat që mendohet se janë në dosjen e prokurorisë që mban numrin 339. Dako del një herë … Continue reading “Të Paekspozuarit” publikon dokumentin “bombë”, biseda mes Vangjush Dakos dhe Altin Avdylit