X

Roza Lati flet pa filtra: “Nuk më plas fare për…”

Të gjithë e njohim Roza Latin si një vajzë pa komplekse dhe shumë IN. Roza ka qënë shpesh herë në qëndër të vëmendjes për shkak të kauzave që ajo mbron, si përkujdesja ndaj kafshëve, ndaj natyrës, etj.

Por përpos gjithçkaje edhe roza si çdo njeri ka hasur vështirësi në jetë. Për INTv, Roza rrëfen çelsin e suksesit dhe pozitivitetit të saj që e karakterizon gjithmonë.

Pasi Ueda e pyet sesi ia ka dalë Roza me paragjykimet përgjigja e saj ishte epike: “ Nuk më plas fare!”

More in LIFESTYLE
FOTO/ Noizy futet në tekstet mësimore

Është e vërtet që rinia e dashuron artin dhe repin që ai prezanton, por që situata të shkonte deri në...

Close