X

Vëzhguesit mbeten në klasë, përgjegjësi Petrit Brahja: Nuk kam qenë i pranishëm

Sektori i arbitrimit ka marrë përsipër shumë kritika, sidomos në edicionin e shkuar. Mirëpo, ajo çfarë ndodh me kritikat nga ana e klubeve, trajnerëve, futbollistëve dhe sidomos presidentëve, nuk ka aq peshë sa një kritikë që vjen nga… tribuna.

Jo për tifozërinë, por në tribunë, gjendet pikërisht njeriu që ka të legjitimuar edhe kritikat dhe vlerësimet për cilësinë dhe saktësinë e arbitrimit. Mirëpo, njeriu në fjalë, vëzhguesi i arbitrave, duhet të jetë ai që paraprin edhe përditësimin e rregulloreve të lojës, diçka që është thuajse e zakontë vit pas viti. Po me vëzhguesit shqiptarë të arbitrave çfarë ndodh?/Panorama/

More in SPORT
Kritikat për menaxhimin e Partizanit, Gaz Demi “mesazh”: Çanit: Flet pa vetëdije

Edgar Çani ka mbetur shumë i zhgënjyer nga Partizani, ndërsa në intervistën e dhënë ekskluzivisht për gazetën “Panorama Sport” një...

Close