X

“Zëri i Amerikës”: Kosova përballë fushatës serbe kundër pavarësisë

Muajt e fundit, Serbia po zhvillon një fushatë për të parandaluar njohjet e reja dhe tërheqjen e atyre që tashmë kanë njohur pavarësinë e Kosovës.

Kjo temë ka nxitur përplasje ndërmjet dy vendeve, por edhe paqartësi për efektet e kësaj fushate. Ndërsa zyrtarë të ministrisë së punëve të jashtme të Kosovës thonë se janë duke ndërmarrë veprime për t’iu kundërpërgjigjur fushatës së Serbisë, analistët bëjnë thirrje për një qasje më strategjike dhe reagim më të shpejtë të shtetit të Kosovës kundër fushatës së Serbisë.

More in BALLKAN, KRYESORE, LAJME
Dikur punësonte 1000 persona, ish-uzina sot është kthyer në gërmadhë

Ish-uzina e përpunimit të naftës në Cërrik është kandandisur në gjendje të mjerueshme, pa çati, dyer dhe dritare, ndërsa muret...

Close