Ekskluzive/ Flasin prindërit e muxhahedines: Nuk jemi agjentë, vajza jonë u rrëmbye nga MEK

Ditën e djeshme në media është publikuar një letër drejtuar ministrit të brendshëm Fatmir Xhafaj, e nënshkruar nga një vajzë 38 vjeçare e quajtur Somayeh Mohammadi. Në letër thuhet se Mohammadi është anëtare e Organizatës Muxhahedine të Popullit të Iranit (PMOI) dhe se ajo qëndron me vullnet të lirë në kampin e muxhahedinëve në Manëz të Durrësit Në këtë letër thuhet … Continue reading Ekskluzive/ Flasin prindërit e muxhahedines: Nuk jemi agjentë, vajza jonë u rrëmbye nga MEK