Letra e muxhahedines për Fatmir Xhafajn: Agjentët e Iranit janë në Shqipëri!

Dëshmitë e muxhahedinëve deri tani në media kanë qenë kryesisht nga personat që janë larguar nga kampi dhe që e përshkruajnë atë si një ambjent ku jetojnë të izoluar dhe ku i nënshtrohen mësimeve idologjike dhe stërvitjeve ushtarake. Por në një letër që ka publikuar në media, një prej banoreve të kampit i shkruan Ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj se … Continue reading Letra e muxhahedines për Fatmir Xhafajn: Agjentët e Iranit janë në Shqipëri!