AKTUALITET, 2 Korrik 2018, 20:34

Ja pasuria e prokurorit qe ka fituar para nga bastet sportive

Nga dyqani i blerë me 5.8 milionë lekë të fituara në baste sportive te kursimet në cash; si ka ndryshuar pasuria e prokurorit të Apelit të Tiranës, Luan Kaloçi gjatë viteve 2003-2017.

Luan Kaloçi, prokuror i Apelit të Tiranës prej vitit 2002 do të përballet të martën në seancë dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Kaloçi është pjesë e listës prioritare të vetingut si njëri prej 19 kandidatëve për Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Trupa gjykuese që do të kryejë rivlerësimin e prokurorit Kaloçi përbëhet nga Xhensila Pine, Valbona Sanxhaktari dhe Etleda Çiftja.

Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për gjyqtarët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale. Skeda grafike e mëposhtme paraqet ndryshimin e pasurisë së deklaruar të prokurorit Luan Kaloçi për vitet 2003-2017. [Kliko këtu për skedën në PDF].