SPORT, 1 Korrik 2018, 18:34

Rekord historik, Rusia kryen 4 zëvendësime ndaj Spanjës

Rekord historik, Rusia kryen 4 zëvendësime ndaj Spanjës

Lojtari rus Aleksandër Erokhin do të jetë lojtari i parë në histori që futet si zëvendësues i katërt në një Kupë Bote. Kjo ndodhi gjatë ndeshjes Spanjë-Rusi.

Erokhin është futur në fushë në minutën e 97 të kohës shtesë. Ai zuri vendin e Kuziajev dhe tashmë emri i tij do të shkruhet në histori. Erokhin është lojtari i Zenit Petersburg.