Gjykata vendos “arrest shtëpie” për Saimir Tahirin

Në orën 18:40 Gjykata e Krimeve të Rënda vendosi masën e arrestit në shtëpi ndaj ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri. Gjykatësja Liliana Baku për më shumë se 8 orë ka arsyetuar vendimin dhe në fund ka vendosur këtë masë sigurimi. VENDIMI I ZBARDHUR Gjykata vendosi pranimin pjesërisht të kërkesës së Prokurorisë për Krime të Rënda. Kështu Gjykata vendosi: Caktimin e … Continue reading Gjykata vendos “arrest shtëpie” për Saimir Tahirin