X

“NEGOCIATA DHE NON GRATA” – (19.04.2018)

 

More in EMISIONE, VIDEO
“TË TAKSOSH VARFËRINË” – (12.04.2018)

  Të ftuar në studio: Olti Rrumbullaku Petrit Ago Gjergj Bojaxhi Ornela Liperi Jorida Tabaku

Close