AKTUALITET, 21 Mars 2018, 17:47

Video/ Kur Rama tallej me brekët e të ndjerës Violeta Manushi

Video/ Kur Rama tallej me brekët e të ndjerës Violeta Manushi

Ironia që Edi Rama bëri me brekët e ish aktores të Teatrit Kombëtar, ka mbetur një nga batutat e tij më të përfolura. Ai e tha atë gjatë emisionit Ajsberg të Artur Çanit kur po debatonte me aktorët në vitin 2002 nëse duhej prishur apo duhehj ruajtur godina e teatrit kombëtar. Me ironi therëse ish kryebashkiaku që ishte i vendosur për shkatërrimin duke mos përfillur asmablin “Monument Kulture” që kishte shpallur vetë Ii’u drejtua aktorëve: “Epo ruajini dhe brekët e Violeta Manushit si monument Kulture”. Në atë kohë nga salla u ngrit Luftëtar Paja që plot pathos teatral ia ktheu: “Brekët e Violeta Manushit janë të arta”