Dinastia “Dako”, si i fshehin miliardat me bizneset e betonit dhe lavanderisë

Të dhënat e siguruara nga Tpz.al hedhin dritë mbi bizneset e Vangjush Dakos, të cilat kanë shumëfishuar fitimet pas aktivizimit në politikë, duke mbajtur fillimisht postin e Drejorit të Hipotekave dhe më vonë kryetarin e Bashkisë së Durrësit.