X
Edi Rama del për të dhënë llogari për qeverisjen, por shpall “arritjet historike” të PS-së

Kryeministri Edi Rama, ka marrë pjesë në një takim me qytetarët në amfiteatrin e Parkut të Liqenit, të cilin qeveria e ka quajtuar “Llogaridhënia Publike e Qeverisjes”. Kur pritej që të fillonte llogaridhënia, siç e thotë edhe emërtimi i takimit, Rama e nisi takimin me shpalljen e “arritjeve” dhe fitoreve të qeverisë. Mesa duket me llogaridhënie, kryeministri nënkupton fjalimet propagandistike.

Ekskluzive/ Zbulohen punësimet familjare dhe konkurset fiktive të “rilindjes”

Dokumentet ekskluzive të siguruara nga Tpz.al, zbardhin një skemë fiktive të punësimeve në administratën shtetërore, ku të përfshirë janë familjarë të ish deputetit socialist Ervin Koçit, tashmë Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare (AMF).