X

‘Zbor kinez’, çfarë duhet të bëjnë policët e shëndoshë për të hequr barkun/ FOTO

Tashmë gjen vend shprehja e përdorur gjerësisht ‘zbor kinez’. Policët mbipeshë në Kinë u duhet t’u nënshtrohen një stërvitje speciale për të hequr barkun.

‘Barkmëdhenjtë’ do të dërgohen në një qendër të trajnimit policor, ku do i nënshtrohen një diete të rreptë dhe stërvitje për të hequr kilet e tepërta. E gjithë kjo ndodh pasi policët nuk cilësohen efikas në punë e tyre.

“Nëse je i ngarkuar për kapjen e kriminelëve, është e patolerueshme të jesh i ngathë” tha Sornpetch Chantarak, një zbatues dietik në programin e ri.

More in Magazine
Misteri i bllokimit më të madh në historinë e Facebook

Rrjeti social Facebook përjetoi ndërprerjen më të gjatë në historinë e tij. Shërbimet e tij kyçe kanë qenë të papërdorshme...

Close