X

Era e keqe nëpër autobusa, gjobë 42 euro për ata që s’lahen

Shumë njerëz janë ankuar në Rumani, pasi në autobusa vjen erë e keqe, nga njerëzit e veshur me rroba të pista.

Kështu, ankesat e njerëzve u morën parasysh u vendos një ligj i ri, sipas të cilit, të gjithë personat që veshin rroba të pista, tashmë do paguajnë gjobë nga 21 deri në 42 euro.

Ndërsa, Kryebashkiaku i qytetit të Kluzit, deklaroi se kjo është thjesht një përpjekje për të reduktuar të alkoolizuarit dhe njerëzit që nuk lahen.

More in BOTA, LAJME
FOTO/ Me poture dhe me opinga, shihni veshjen e çuditshme të Ramës në Elbasan

Kryeministri i është rikthyer veshjes së tij të “çuditshme”. Gjatë festimeve të Ditës së Verës në Elbasan, kreu i qeverisë...

Close